Ολυμπιακός: Έτοιμος με την ΑΕΚ ο Χασάν

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σιγουριά στον Ολυμπιακό ότι ο Αχμέντ Χασάν θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Την τελευταία φορά που είχε πάει στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου ο Αχμέντ Χασάν προσβλήθηκε από κορονοϊό και θυμόμαστε όλοι τι είχε τραβήξει όταν υπήρχε έντονη ανησυχία ακόμη και για την καριέρα του.

Ο 28χρονος φορ γεμίζει και αυτός τις μπαταρίες του ενόψει της συνέχειας κατά την οποία ο Ολυμπιακός θα μπει στην τελική ευθεία για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Το ευχάριστο για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι με την επιστροφή στις προπονήσεις, την Πέμπτη αναμένεται να έχει ξανά στη διάθεση του τον Αχμέντ Χασάν. Ο προγραμματισμός που υπάρχει είναι ο Αιγύπτιος επιθετικός να μπει την Πέμπτη σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Η κατάσταση της υγείας του Χασάν πάει από το καλό στο καλύτερο με τον παίκτη να έχει κάνει τεράστια προσπάθεια όλες αυτές τις ημέρες. Σταδιακά θα ανεβάζει ρυθμούς, αλλά το σίγουρο είναι ότι στο ματς με την ΑΕΚ, στις 4 Απριλίου θα βρίσκεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Με την πορεία που έχει η αποκατάσταση του στον Ρέντη υπάρχει η βεβαιότητα πως και αυτός την Πέμπτη θα μπει στις προπονήσεις και στο ΟΑΚΑ θα δώσει κανονικά το παρών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook