Παναθηναϊκός: Αποδεκατισμένη η μεσαία γραμμή του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σανκαρέ, Μαουρίσιο, Αγιούμπ και Νιας ταλαιπωρούν από προβλήματα στο ίδιο σημείο του σώματος.

Αποδεκατισμένη είναι η μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού εν όψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, μετά την επανέναρξη των Play Off.

Τόσο πολύ, ώστε ο Λάζλο Μπόλονι αντιμετωπίζει πρόβλημα για τη συγκρότηση της ενδεκάδας, όχι απλά για να έχει λύσεις από τον πάγκο.

Τα τελευταία… θύματα της κακοδαιμονίας ήταν ο Γιασίν Αγιούμπ και ο Σεχ Νιας. Σοβαρά ο πρώτος και ευτυχώς για το Τριφύλλι, ελαφρά ο δεύτερος.

Ο Αγιούμπ αισθανόταν ενοχλήσεις στο γόνατο από τη Δευτέρα και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν μερική ρήξη μηνίσκου και το ιατρικό επιτελείο αποφάσισε να υποβληθεί ο Μαροκινός σε αρθροσκόπηση.

Κάτι που συνέβη την Τετάρτη και την Πέμπτη ο Αγιούμπ άρχισε την αποθεραπεία του. Ο 25χρονος μέσος θα λείψει από δύο μέχρι τρεις εβδομάδες και θα χάσει τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ο Σεχ Νιας εγκατέλειψε την προπόνηση της Τετάρτης και παραπονέθηκε και αυτός για πόνους στα γόνατα. Ο Σενεγαλέζος υποβλήθηκε σε μαγνητική, αλλά δεν φάνηκε να έχει κάτι σοβαρό. Το ζήτημα θα αντιμετωπιστεί με συντηρητική αγωγή και θεραπεία, ο Νιας ξεκουράστηκε και λογικά από Δευτέρα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook