“Ενδιαφέρεται για Τζόλη η Γιουνάιτεντ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Νέο δημοσίευμα στην Αγγλία αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Χρήστο Τζόλη, καθώς η επίσημη κρούση των “Κόκκινων Διαβόλων” μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

«Το Golden Boy της Ελλάδας συνδέεται με κίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 17 εκατ. λιρών» τιτλοφορείται το αφιέρωμα που κάνει στον Χρήστο Τζόλη, τον νεαρό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, το αγγλικό “goal. com”.

Ο Τζόλης το παιδί θαύμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως χαρακτηρίζεται στο δημοσίευμα αυτό, βρίσκεται εκτός από την λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη λίστα της Ντόρτμουντ και της Γκλάντμπαχ.

«Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, έχουν αφήσει ανοιχτό το παράθυρο ενόψει καλοκαιριού, ωστόσο, ο Τζόλης παραμένει ιδιαίτερα προσγειωμένος, τονίζοντας σε πρόσφατη συνέντευξή του πως: «Είναι τιμή μου που συνδέονται τόσο μεγάλες ομάδες μαζί μου. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ όμως. Θέλω να βελτιωθώ και θέλω να τελειώσει η χρονιά όσο καλύτερα γίνεται…» αναφέρει ο συντάκτης του δημοσιεύματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook