ΠΑΣ Γιάννινα: Ανανεώνει ο Γιαννίκης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το απολύτως επιτυχημένο έργο του στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει ο Αργύρης Γιαννίκης και την επόμενη διετία καθώς συμφώνησε με τον Γιώργο Χριστοβασίλη και θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας της Ηπείρου.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά: Τον Αργύρη Γιαννίκη τον έφερε τον καλοκαίρι του 2019 στα Γιάννινα ο μάνατζερ Κωνσταντίνος Φάρας, ο οποίος έχει πετυχημένη συνεργασία με τον ΠΑΣ Γιάννινα από την εποχή της μεταγραφής του Ντίνου Μαυροπάνου στην αγγλική Άρσεναλ. Τότε ο ΠΑΣ είχε υποβιβαστεί από την Super League και θα ξεκινούσε το ταξίδι του στα…αχαρτογράφητα νερά μιας νέας τότε κατηγορίας, της Super League 2.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης εμπιστεύτηκε το νέο και φιλόδοξο ομογενή τεχνικό και η περίπτωση του Γιαννίκη αποδείχτηκε λίρα 100 για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα ανέβηκε τρένο από την Super League 2 κατακτώντας και τον τίτλο του πρωταθλητή. Φέτος, παρά την πολύμηνη απραξία από τη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ο ΠΑΣ Γιάννινα απέδωσε στρωτό και επιθετικό ποδόσφαιρο κερδίζοντας πολλές συμπάθειες στην ελληνική φίλαθλη κοινή γνώμη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα του Αργύρη Γιαννίκη τερμάτισε στην 8η θέση της κανονικής διάρκειας με 31 βαθμούς και βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έχοντας αποκλείσει κατά σειρά τους Ατρόμητο και Παναθηναϊκό. Σίγουρα πρόκειται για μια επιτυχημένη χρονιά και μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία έχει και ο 41χρονος Τρικαλινός τεχνικός.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης προσπαθούσε εδώ και καιρό να αποσπάσει το πολυπόθητο ναι από τον Γιαννίκη, ο οποίος όμως ήταν επιφυλακτικός για το μέλλον. Κυρίως καθώς η οικογένειά του ζει μόνιμα στη Γερμανία και τα δύο του παιδιά πηγαίνουν εκεί σχολείο. Ενδιαφέρον για τον Γιαννίκη είχαν εκδηλώσει Παναθηναϊκός και ΑΕΚ από την ελληνική αγορά, ο ίδιος όμως περίμενε μια καλή πρόταση από Γερμανία.

Τελικά, στο πρόσφατο ταξίδι του στη Γερμανία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Γιαννίκης συζήτησε με τους δικούς του ανθρώπους την πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα και επιστρέφοντας στην Ελλάδα απάντησε θετικά στην πρόταση του Χριστοβασίλη. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τις αυξημένες αποδοχές στο συμβόλαιο του ο Γιαννίκης φέρεται να έχει ζητήσει και την άμεση βελτίωση των προπονητικών γηπέδων στο ΠΕΑΚΙ.

passports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook