Διερευνητική κρούση της ΑΕΚ για Μπάρκα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην αναζήτηση της ΑΕΚ για τερμαφύλακα ενόψει της νέας χρονιάς, το όνομα του Βασίλη Μπάρκα «έπεσε» στο τραπέζι. Μία περίπτωση όμως που έχει αρκετές δυσκολίες και λίγες πιθανότητες.

Η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά για έναν τερματοφύλακα και ένα από τα ονόματα που συζητήθηκαν ήταν αυτό του Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος πουλήθηκε πέρυσι στην Σέλτικ. Μάλιστα οι άνθρωποι της «Ένωσης» δεν έμειναν μόνο στις κουβέντες αλλά έκαναν και μία διερευνητική κρούση για να δουν αν μπορεί να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Η ΑΕΚ θέλει τον Μπάρκα ως δανεικό για έναν χρόνο και το πλάνο βασίστηκε στην μικρή του συμμετοχή την φετινή χρονιά, μένοντας εκτός στα τελευταία 11 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στην πρώτη επικοινωνία με την πλευρά του Μπάρκα αλλά και της Σέλτικ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, φάνηκε πως δεν είναι πιθανό να προχωρήσει η υπόθεση. Κι αυτό γιατί ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν φαίνεται να «καίγεται» για την επιστροφή του στην Ελλάδα και προτιμάει είτε να παραμείνει στην Σέλτικ είτε να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα του εξωτερικού.

Επίσης υπάρχει και η Σέλτικ η οποία αξίωσε ένα σημαντικό ποσό για να τον παραχωρήσει ως δανεικό. Οπότε η περίπτωση Μπάρκα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη για να μπορέσει να προχωρήσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook