ΑΕΚ: Η αποστολή για Ολυμπιακό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μαζεμένα προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της συνέχειας τον πλέι-οφ, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, έχασε τον Μιχάλη Μπακάκη για 2-3 εβδομάδες αφού οι εξετάσεις για τον τραυματισμό του με την Εθνική έδειξαν μερική ρήξη στον τένοντα. Έπειτα, ήρθε το κρούσμα κορωνοϊού του Σάκχοφ, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε θετικός για δεύτερη φορά, κατά την επιστροφή του από την Ουκρανία. Το κακό τρίτωσε το Σάββατο, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ζίγκα Λάτσι που χτύπησε στην προπόνηση της Παρασκευής, έδειξαν, θλάση δεύτερου βαθμού. Έτσι και αυτός χάνει τα επόμενα ματς της Ένωσης.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ και η αποστολή του Μανόλο Χιμένεθ:

“Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Ζίγκα Λάτσι υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό λαγονοψοϊτη.

Ο Μιχάλης Μπακάκης ακολούθησε θεραπεία, ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά. Στο σπίτι του παρέμεινε ο Γεβχέν Σάκχοφ, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό Covid-19, ενώ απών ήταν και ο Αντρέ Σιμόες. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική των Play-Off.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook