Ατρόμητος: Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Χαρίσης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Άτυχος στάθηκε ο Χάρης Χαρίσης στο χθεσινό (3/04) ματς των play out της Super League, ανάμεσα στον Ατρόμητο και στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο τραυματισμός του μέσου της περιστεριώτικης ομάδας στο 78ο λεπτό αποδείχθηκε πάρα πολύ σοβαρός, καθώς μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Η σεζόν τελείωσε πρόωρα γι΄ αυτόν, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα μπει στο χειρουργείο. Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, πάντως, στέκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, καθώς όπως γνωστοποίησε την Κυριακή (4/04) θα προβεί στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Χαρίση γι’ άλλα δύο χρόνια.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Για περίπου 6 μήνες θα λείψει από την ενεργό δράση ο Χάρης Χαρίσης, ο οποίος τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στο 78΄ της αναμέτρησης των Play Out με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η μαγνητική που υποβλήθηκε χθες το βράδυ έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη προσθίου χιαστού και την ερχόμενη Τετάρτη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Με την ενημέρωση για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του η ομάδα έκανε γνωστή την πρόθεσή της στον Έλληνα χαφ για επέκταση της συνεργασίας με συμβόλαιο διετούς διάρκειας στεκόμενη δίπλα του σε μια δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

Περαστικά Χάρη και γρήγορα πίσω στη δράση υγιής».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook