ΠΑΟΚ: Νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος θα είναι το νέο πρόσωπο στο διοικητικό σχήμα του Δικεφάλου του Βορρά.

Ένα νέο πρόσωπο θα εισέλθει σήμερα (15/4) στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος θα οριστεί στο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το πρωί στα γραφεία της Τούμπας.

Βέβαια, ο Βαγγέλης Χρυσοχόος δεν είναι άγνωστος, αφού εργάζεται στην «ασπρόμαυρη» εταιρία εδώ και μερικούς μήνες.

ο κ. Χρυσοχόος έχει αναλάβει επίσημα τη θέση του υπευθύνου του Εμπορικού Τμήματος και του Τμήματος Marketing του ΠΑΟΚ, από το πόστο του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου.

Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος έχει σπουδάσει Στρατηγικό Μάρκετινγκ και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ έχει εργαστεί για 27 χρόνια σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιριών (Vodafone, Microsoft) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μιλώντας για την ενίσχυση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης έκανε λόγο για έναν ικανότατο συνεργάτη και επαγγελματία, ο οποίος έχει δώσει ήδη ένα πρώτο στίγμα της δουλειάς σε αυτό το τρίμηνο της παρουσίας του στον Δικέφαλο: «Ο κ.Χρυσοχόος είναι ένας ικανότατος άνθρωπος και συνεργάτης, κάτι που έχει φανεί άμεσα από τα δείγματα δουλειάς του μετά από τρεις μήνες».

Πλέον το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εννιά μέλη με την προσθήκη του Βαγγέλη Χρυσοχόου. Η σύνθεση του απαρτίζεται από τους Ιβάν και Γιώργη Σαββίδη, Μάκη Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσάρεβα, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, Τρύφωνα Κούκιο, Κυριάκο Κυριάκο και Αρτούρ Νταβιντιάν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook