Παναθηναϊκός-Άρης 1-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος ανέτρεψε το 1-0 σε 1-2 αξιοποιώντας την αποβολή του Μαουρίσιο και το λάθος του Διούδη και επικράτησε με τα τέρματα των Μάνου και Ματέο Γκαρσία.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 30’. Ο Μαουρίσιο πάσαρε στον Χουανκάρ και αυτός από αριστερά σέντραρε με φάλτσο και στο δεύτερο δοκάρι ο Σανκαρέ με κεφαλιά σκόραρε.

Ο Άρης έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 44’, όταν κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαουρίσιο στον Ρόουζ, μετά από φάουλ του Μανσίνι. Ο Μάνος εκτέλεσε στο δοκάρι και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Οι αριθμητικές ισορροπίες του παιχνιδιού επηρεάστηκαν στο 55’, όταν ο διαιτητής Τέβορ απέβαλλε τον Μαουρισίο με δεύτερη κίτρινη και άφησε τον Παναθηναϊκό με δέκα παίκτες.

Τελικά, ο Άρης ισοφάρισε στο 62’ με τη βοήθεια της τύχης. Ο Μπερτόλιο πάσαρε, ο Μολό τον έκοψε και η μπάλα από την κόντρα έφτασε στον Μάνο,  οποίος ισοφάρισε με πλασέ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Βέλεθ, Νιάς, Μολό(69′ Ενγκμπακοτό), Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες(69′ Καμπετσής), Μαουρίτσιο, Σανκαρέ(80′ Μπουζούκης), Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ(58΄ Σάντσες), Μακέντα(80′ Kαρλίτος)

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν(58′ Ματίγια), Δεληζήσης, Σάκιτς, Σάσα, Τζέκο(58′ Γκανέα), Μπερτόγλιο(86′ Σαντέ Σίλβα), Ματέο Γκαρσία(90+3′ Iωάννου), Μαντσίνι, Μάνος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook