Ομιλία Αλαφούζου στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στους παίκτες της ομάδας πριν την αναχώρηση της αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα στα έξι ματς που απομένουν και να παίξουν με καρδιά και μυαλό.

Το «παρών» στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού ντέρμπι με την ΑΕΚ έδωσε την Τετάρτη ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, ζητώντας από τους παίκτες να τα δώσουν όλα για να τη νίκη και να αγωνιστούν με καρδιά και με μυαλό.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση για το ΟΑΚΑ, ο Αλαφούζος μίλησε στους παίκτες στο meeting room και τους έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Έχουν απομείνει έξι παιχνίδια στα οποία παίζουμε τα πάντα. Τόσο σήμερα όσο και στα υπόλοιπα ματς θέλω να παίξετε με το μυαλό και την καρδιά σας. Όταν το κάνετε αυτό κερδίζουμε. Οταν συμβαίνει το ένα από τα δύο, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Εχετε την ποιότητα και την ευθύνη να ανατρέψετε την κατάσταση και περιμένω να το κάνετε γιατί εξαρτάται από εσάς. Καλή μας επιτυχία…».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook