ΠΑΣ Γιάννινα: Αλλαγές από τον Γιαννίκη ενόψει Παναιτωλικού

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (24/4-15:00) στο «Ζωσιμάδες» με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική των play out στη Super League.

Μπορεί όλα στον ΠΑΣ και στους οπαδούς να κινούνται γύρω από τη ρεβάνς του Κυπέλλου τη Μ.Τετάρτη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ωστόσο ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης θέλει να έχει συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να δείχνει μια καλή εικόνα μέχρι το τέλος των play out.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Τρικαλινός προπονητής θα κάνει αλλαγές όπως έκανε άλλωστε και στην αναμέτρηση με τον Βόλο. Έτσι αναμένεται να μην αγωνιστεί εκ νέου ο Πίρσμαν που γύρισε μόλις σήμερα στις προπονήσεις από τον τραυματισμό του στο ματς με τη Λαμία ωστόσο δεν είναι 100% έτοιμος και ο Καρτάλης που το τεχνικό επιτελείο θέλει να τον ξεκουράσει μιας και έχει επιβαρυνθεί αρκετά από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα ο Κρίζμαν που μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων αυτή την εβδομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμος ωστόσο θα είναι στην αποστολή ίσως πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής στον παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενώ εκτός θα είναι ο Μιλιντσεάνου που έχει θλάση και κάνει θεραπείες κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Η σημερινή προπόνηση μετά την αρχική προθέρμανση περιελάμβανε ασκήσεις συναρμολόγησης και μικρά σπριντ ενώ στη συνέχεια ο Αργύρης Γιαννίκης με τους ποδοσφαιριστές του δούλεψαν επάνω στην αμυντική και επιθετική τακτική.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι νεαροί Ντόντης, Μπούμπας, Ρίζος, Τσιούτσιος, Μπούμπας και Κύρος από την Κ 19.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο στις 12 με την τελευταία προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ και ακολούθως ο Αργύρης Γιαννίκης θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

passports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook