ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, ο Γκεστράνιους έκανε λάθος και δεν άφησε πλεονέκτημα σε φάση όπου το τριφύλλι βρήκε το γκολ και το ματς στην Τούμπα έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα με τους γηπεδούχους να είναι οι κερδισμένοι της αναμέτρησης.

Iσόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και το μοναδικό τέρμα που μπήκε, αυτό του Μακέντα, στο 78′ της αναμέτρησης δεν μέτρησε καθώς ο Γκεστράνιους έκανε λάθος εφαρμογή του πλεονεκτήματος σφυρίζοντας φάουλ νωρίτερα και μην αφήνοντας τους πράσινους να τελειώσουν τη φάση. Μια απόφαση που προκάλεσε την οργή των παικτών και του πάγκου του Παναθηναϊκού.

Η απόφαση αυτή του έμπειρου διαιτητή ο οποίος φάνηκε και στο ριπλέι να λέει “Λάθος μου” μπορεί να ήταν καθοριστική και να έδινε το τρίποντο στο τριφύλλι. Αυτό δεν έγινε όμως και το τελικό 0-0 ευνοεί περισσότερο τον ΠΑΟΚ που παραμένει στο +7 από τον Παναθηναϊκό την ίδια ώρα που οι πράσινοι δεν πήραν τους τρεις βαθμούς που ήθελαν για να παραμείνουν “ζωντανοί” στην υπόθεση Ευρώπη.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Λύρατζης (80’ Ινγκασον), Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Αουγκούστο, Τσιγγάρας (56’ Σβαμπ), Τζόλης (55’ Μουργκ), Ελ Καντουρί (6’’ Λάμπρου), Σφιντέρσκι (46’ Κρμέντσικ).

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρας,  Χατζηθεοδωρίδης, Μαουρίσιο, Νιάς, Σανκαρέ (57’ Ενγκμπακοτό), Βιγιαφάνιες, Μακέντα (88’ Καρλίτος), Ιωαννίδης (69΄ Καμπετσής).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook