Αρβανίτης: “Θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Αρβανίτη στο Onsports:

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε την Κυριακή (1/5) καταφέρατε να κερδίσετε εξίσου μία ομάδα που περνάει τον δικό της «γολγοθά».

«Το χθεσινό παιχνίδι με τον Διαγόρα, ήταν καθοριστικό για εμάς. Θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς και τελικά καταφέραμε να τους πετύχουμε. Γνωρίζετε πολύ καλά και εσείς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, προσπαθούμε όμως να μην μας επηρεάσουν, άλλωστε αυτό το αποδεικνύουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα, όσον αφορά τον χθεσινό ματς αντίπαλο, έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα, αφού τελικά δεν θα συμμετέχει στα play off, κάτι που διευκόλυνε εμάς, αφού οι παίκτες του Διαγόρα αυτή την στιγμή παίζουν χωρίς να έχουν κάποιο στόχο».

Μετά και την χθεσινή (1/5) νίκη κάνατε ένα σημαντικό βήμα για την αποφυγή των Play out. Πλέον, επόμενος αντίπαλος είναι τα Τρίκαλα..

«Πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς με τα Τρίκαλα, όπου θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και σε αυτόν τον  αγώνα, διεκδικώντας ότι καλύτερο. Στην συνέχεια, την τελευταία αγωνιστική, θα υποδεχτούμε μέσα στην έδρα μας τον Λεβαδειακό. Θα τα δώσουμε όλα για όλα, προκειμένου να κερδίσουμε και να εξασφαλίσουμε την παραμονή, χωρίς να ασχοληθούμε με την διαδικασία των play out».

Πόσο δύσκολο είναι για έναν ποδοσφαιριστή να μπορεί να επιβιώσει μέσα από τα προβλήματα;

«Περνάμε πολύ δύσκολες καταστάσεις, που εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναζήσει. Αυτό που μας κρατάει, όμως ακόμη αποφασισμένους, είναι το γεγονός ότι δεν αφήνουμε να μας επηρεάσει τίποτα. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τα δίνουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο, παρόλο τα προβλήματα».

Πώς θα χαρακτήριζες την χρονιά του Ιωνικού;

«Σίγουρα, δεν αξίζει κάτι τέτοιο ο Ιωνικός. Ξεκινήσαμε στη αρχή της χρονιάς, με άλλο κορμό, με παίκτες-ονόματα, φτάσαμε ακόμη να διεκδικούμε και Play off. Θέλαμε να κάνουμε μία διαφορετική χρονιά, δυστυχώς όμως η κρίση έχει επηρεάσει αρκετές ομάδες, και μία από αυτές είμαστε και εμείς. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε μέσα από τα προβλήματα μας. Γνωρίζουμε όλοι πως ο Ιωνικός είναι μία ιστορική ομάδα, με κόσμο και αγαπητός στον κόσμο κα σίγουρα δεν αξίζει τέτοια θέση».

Προσωπικές σου φιλοδοξίες;

«Αρχικά αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να παραμείνει στην κατηγορία και το καλοκαίρι βλέπουμε».