Σούντγκρεν: «Ο Άρης θέλει να ανανεώσουμε»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Σουηδός αμυντικός του Άρη, Ντάνιελ Σούντγκρεν, αποκάλυψε σε συνέντευξη του σε Μέσο της πατρίδας του ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στα πλάνα τους την ανανέωση του συμβολαίου μαζί του.

Μπορεί επί Μίχαελ Ένινγκ να είχε μπει… στον πάγο, όμως ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ξανακέρδισε τη θέση του στον Άρη και μάλιστα στη βασική 11άδα της ομάδς του Άκη Μάντζιου. Η καριέρα του έκανε στροφή 180 μοιρών και, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος τώρα, στο μυαλό του Άρη υπάρχει ήδη η ανανέωση της συνεργασίας του, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του λήγει σε ένα χρόνο από τώρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το θέμα ο Σουηδός αμυντικός του Άρη σε συνέντευξη του στην «Expressen»:

«Όταν ήρθα, πριν δύο χρόνια, η ομάδα πλήρωσε για μένα. Αυτό σημαίνει ότι επενδύουν σε μένα. Στην αρχή όλα ήταν τέλεια. Η υποδοχή από τους οπαδούς στο αεροδρόμιο ήταν φανταστική. Ούτε που ονειρευόμουν κάτι τέτοιο. Μετά όμως ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής αντικαταστάθηκαν. Ήταν οι δύο που με επέλεξαν και μετά δεν είχα πολύ χρόνο. Κάθισα στον πάγκο και ειλικρινά δεν κατάλαβα τον λόγο.

Στην Ελλάδα είναι αρκετό για μία ομάδα να διώξει τον προπονητή αφού χάσει λίγα παιχνίδια. Πιστεύω φυσικά στον εαυτό μου αλλά δεν περίμενα αυτή την αλλαγή δεδομένων, όσο αισιόδοξος και να ήμουν”.

Για το μέλλον του:

«Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και μου είπαν ότι υπάρχει κουβέντα για ανανέωση Δεν διαβάζω τις εφημερίδες, γιατί δεν καταλαβαίνω ούτε λέξη, αλλά μου είπαν ότι ο Άρης θέλει να ανανεώσουμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook