Και την νέα σεζόν ο Παπαδόπουλος θα είναι στο τιμόνι των Χανίων

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μπορεί να θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι αυτός που θα στήσει την ομάδα των Χανίων την επόμενη περίοδο όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα που θα υπάρξει τη φετινή χρονιά και στη συνέχεια των πλέι οφ.

Η συμφωνία με τον 49χρονο προπονητή με τη διοίκηση της ΠΑΕ έχει οριστεί εξ αρχής για ενάμιση χρόνο δηλαδή από το σημείο που ανέλαβε, αλλά και για την επόμενη περίοδο.

Αυτό σημαίνει πως όποιο κι αν είναι φέτος το αποτέλεσμα της ομάδας, ακόμη και στο ενδεχόμενο που τα Χανιά κάνουν την έκπληξη έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα και βρεθούν τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, ο Παπαδόπουλος θα είναι στο τιμόνι της ομάδας.

Προφανώς και στις τάξεις των Χανίων επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για τη συμβολή του Παπαδόπουλου στην αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας από το σημείο που ανέλαβε.

Ενας προπονητής ο οποίος έχει βάλει τη σφραγίδα του στο να βρίσκονται τα Χανιά αυτή τη στιγμή στα πλέι οφ και γενικότερα να παρουσιάζουν εδώ και πολύ καιρό αυτή την πολύ ανταγωνιστική εικόνα. Και ο ίδιος ο Παπαδόπουλος όμως δείχνει να είναι πολύ ικανοποιημένος από την απόφασή του να είναι στα Χανιά και μέχρι στιγμής η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτή τη στιγμή πάντως η προσοχή επικεντρώνεται στο πώς θα ολοκληρωθεί η πορεία των Χανίων τη φετινή χρονιά και από ‘κει και πέρα θ’ ακολουθήσουν στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα…

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook