Μάντζιος: “Πρέπει να είμαστε δυνατοί στα άλλα τρία παιχνίδια”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης για την έβδομη αγωνιστική των playoffs της Super League 1, με τον Άκη Μάντζιο να τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια για να τερματίσει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάντζιος στη NOVA:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: “Σίγουρα ήμασταν κοντά σε μια νίκη που θέλαμε πολύ, ουσιαστικά θα κλειδώναμε την υπόθεση Ευρώπη”.

“Δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, μείναμε στην ισοπαλία. Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια, όμως πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια και πρέπει να είμαστε δυνατοί”.

Για το πως διαμορφώνεται η κατάσταση μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: “Θεωρώ ότι σήμερα είχαμε μια πολύ καλή παρουσία, είχαμε ενέργεια, ωστόσο δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Θα παλέψουμε στα επόμενα παιχνίδια”.

Για το χαμένο πέναλτι του Γκάμα και τους τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του αγώνα: “Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τα πλάνα μας λόγω των τραυματισμών. Το πέναλτι το εχασε ο Γκάμα, συμβαίνουν αυτά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook