ΠΑΣ Γιάννινα για Γιαννίκη: «Μετά το τέλος του πρωταθλήματος, οι αποφάσεις για το μέλλον του»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ανακοίνωση μέσω της οποίας διαψεύδει πως έχει μπει τέλος στην συνεργασία της, με τον Αργύρη Γιαννίκη εξέδωσε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα .

Την οριστική απόφαση του Αργύρη Γιαννίκη, για το αν θα αποδεχτεί ή όχι την πρόταση ανανέωσης που του έχει κατατεθεί περιμένουν άπαντες στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η διοίκηση του «Άγιαξ της Ηπείρου», σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου (8/5) έκανε γνωστό, πως ακόμα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση στο θέμα προπονητή, διαψεύδοντας με τον τρόπο αυτό πως έχει μπει τέλος στην συνεργασία της μαζί του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε πληθώρα δημοσιευμάτων τα οποία, αυθαίρετα και αναληθώς, “ενημερώνουν” σχετικά με υποτιθέμενες αποφάσεις του προπονητή μας κ. Γιαννίκη για το μέλλον του στην ομάδα.

Επειδή κατανοούμε απόλυτα την αγωνία των φιλάθλων μας, θα θέλαμε εμείς να τους ενημερώσουμε ότι σήμερα η διοίκηση και ο προπονητής μας προέβησαν σε από κοινού αξιολόγηση της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τα δεδομένα και τις ανάγκες της επερχόμενης σεζόν.

Αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, θα επανέλθουμε για να ανακοινώσουμε τις αποφάσεις προπονητή και διοίκησης για το “αύριο” της ομάδας που προκάλεσε τον θαυμασμό και σεβασμό όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook