ΠΑΣ Γιάννινα: Παράταση στην απάντηση Γιαννίκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το πρωί του Σαββάτου κυκλοφόρησαν αρκετά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για λύση της συνεργασίας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αργύρη Γιαννίκη και αρνητική απάντηση του 41χρονου προπονητή στην πρόταση του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime ο Γιαννίκης δεν απάντησε καν στην πρόταση της γιαννιώτικης ομάδας, θέτοντας ουσιαστικά, όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα, τον εαυτό του εκτός ΠΑΣ Γιάννινα.

Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε αργά μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Η γιαννιώτικη ΠΑΕ ενημέρωσε ότι το Σάββατοέγινε από κοινού μεταξύ διοίκησης και προπονητή η αξιολόγηση της φετινής περιόδου και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τα δεδομένα και τις ανάγκες της νέας σεζόν. Στην ανακοίνωση χαρακτηρίζονται αυθαίρετα και αναληθή τα σχετικά δημοσιεύματα, ενώ στο τέλος η ΠΑΕ καταλήγει ότι μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις τις διοίκησης και του προπονητή για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε πληθώρα δημοσιευμάτων τα οποία, αυθαίρετα και αναληθώς, «ενημερώνουν» σχετικά με υποτιθέμενες αποφάσεις του προπονητή μας κ. Γιαννίκη για το μέλλον του στην ομάδα. Επειδή κατανοούμε απόλυτα την αγωνία των φιλάθλων μας, θα θέλαμε εμείς να τους ενημερώσουμε ότι σήμερα η διοίκηση και ο προπονητής μας προέβησαν σε από κοινού αξιολόγηση της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τα δεδομένα και τις ανάγκες της επερχόμενης σεζόν. Αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, θα επανέλθουμε για να ανακοινώσουμε τις αποφάσεις προπονητή και διοίκησης για το «αύριο» της ομάδας που προκάλεσε τον θαυμασμό και σεβασμό όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο».

Ο Αργύρης Γιαννίκης είχε δεσμευτεί ότι θα δώσει την οριστική του απάντηση μετά την επιστροφή του από τη Γερμανία, όπου είχε βρεθεί τις ημέρες του Πάσχα. Ο εντοπισμός των πέντε θετικών κρουσμάτων στην ομάδα έφερε πίσω τις όποιες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή. Σημειώνεται πάντως ότι ο Γιαννίκης παρέδωσε ήδη την έκθεση με την αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ και κάθε παίκτη ξεχωριστά, ενώ θα δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες και στα παιχνίδια που απομένουν με Λάρισα και Απόλλωνα Σμύρνης.

passports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook