«Απάντησε αρνητικά στην ΑΕΚ ο Ντα Σίλβα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αρνητική φέρεται να είναι η απάντηση που έδωσε ο Νταμιάν Ντα Σίλβα στην ΑΕΚ, στην πρόταση που αυτή του κατέθεσε σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ ενόψει του καλοκαιριού βρίσκεται ο Νταμιάν Ντα Σίλβα. Ο 33χρονος Γαλλοπορτογάλος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο που έχει με την γαλλική ομάδα. Η Ένωση, η οποία εδώ και ένα μήνα παρακολουθεί την περίπτωση του κατέθεσε στον ίδιο τριετές κλειστό συμβόλαιο, με οικονομικές απολαβές, που αγγίζουν τις 800.000 ευρώ ετησίως.

Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σημερινό δημοσίευμα, της εφημερίδας «Ouest-France», ο παίκτης ο οποίος είχε ζητήσει μερικές μέρες προθεσμία για να δώσει την οριστική του απάντηση στους «κιτρινόμαυρους» απάντησε αρνητικά στην πρόταση, καθώς πρόθεση του είναι να παραμείνει στη Γαλλία…

Μάλιστα όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ο Ντα Σίλβα θα περιμένει μέχρι το τέλος του γαλλικού πρωταθλήματος, για να δει αν η Ρεν θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο για την νέα σεζόν. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί τότε ο ίδιος, θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ρεν, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα περιμένει πρόταση από κάποια άλλη ομάδα της χώρας του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook