Παναιτωλικός: Βαρύ το κλίμα για Δέλλα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Βαρύ το κλίμα στον Παναιτωλικό μετά την συντριβή από τον Ατρόμητο και τις τελευταίες ώρες φημολογείται έντονα ότι είναι ειλημμένη η απόφαση για απομάκρυνση του Τραϊανού Δέλλα από τον πάγκο της ομάδας.

Η ομάδα θα παίξει τη σωτηρία της στα μπαράζ και αναμένει να μάθει τον αντίπαλό της. Η εικόνα του Παναιτωλικού στον αγώνα με τον Ατρόμητο ήταν αποκαρδιωτική και η τρίτη «τριάρα» στα Play Outs μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το σύνολο του Δέλλα πέραν της κακής του εικόνας παρουσιάζεται και ψυχολογικά ανέτοιμο σε παιχνίδια που η μπάλα «καίει». Εκτός αυτού, δεν βγάζει ένταση και διάρκεια στο παιχνίδι της. Και ο «Κολοσσός» και το επιτελείο του πιστώνονται μεγάλο μερίδιο ευθύνης, μην έχοντας κατορθώσει μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στον πάγκο των «καναρινιών» να φέρει τα αποτελέσματα που στο Αγρίνιο θα ήθελαν.

Φυσικά, η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναιτωλικός είναι απότοκο των επιλογών και του σχεδιασμού της ομάδας από το καλοκαίρι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα τις τελευταίες ώρες για αντικατάσταση του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ομάδας.

Φαίνεται ότι η απόφαση είναι ειλημμένη, ωστόσο το «τοπίο» αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες. Στην παρούσα φάση όλα δείχνουν ότι ο Παναιτωλικός προσανατολίζεται να πορευτεί με άλλη τεχνική ηγεσία στα μπαράζ.

Ενημέρωση: Διαρροές σε έταιρα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι δεν υφίσταται ζήτημα θέμα προπονητή και ότι η ομάδα θα πορευτεί ως έχει στα εναπομείνατα παιχνίδια της σεζόν.

titormosnet.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook