Παναθηναϊκός: Στόπερ λόγω Σένκεφελντ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο τραυματισμός του Σένκεφελντ βγάζει τον Παναθηναϊκό στην αγορά για απόκτηση πρωτοκλασάτου κεντρικού αμυντικού.

Σοκαριστικά ήταν τόσο για τον ίδιο τον Μπαρτ Σένκεφελντ, όσο και για τον Παναθηναϊκό, τα νέα από την επέμβαση που έκανε ο Ολλανδός στην ποδοκνημική. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός των πράσινων υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της αστάθειας που είχε στην ποδοκνημική.

Ενα πολύ δύσκολο μέρος του σώματος που επιβαρύνεται αρκετά κατά τη διάρκεια της σεζόν και των αγώνων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο Σένκεφελντ θα απουσιάσει για διάστημα περίπου τριών μηνών, κάτι που σημαίνει πως η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται κοντά στην ημερομηνία που ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα.

Με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένος να απουσιάσει από τα πρώτα ματς της επόμενης σεζόν. Φυσικά η εξέλιξη με τον Σένκεφελντ βάζει πλέον σε προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού από το… πάνω ράφι.

Με δεδομένο πως οι πράσινοι μένουν στην προετοιμασία τους με δύο στόπερ, τον Βέλεθ και τον Πούγγουρα, αφού ο Καραγιάννης θα αποχωρήσει (είναι κοντά στον ΠΑΣ Γιάννινα), θα γίνει κίνηση για την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού που θα έρθει για βασικός, ενώ το πιθανότερο είναι πως θα αποκτηθεί ακόμα ένας σε πιο νεαρή ηλικία.

Ώστε ο νέος προπονητής να μπορεί να δουλέψει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έχοντας τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς και φυσικά να έχει η ομάδα βασικούς στόπερ όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να μην περιμένει την επιστροφή του Σένκεφελντ, που δεδομένα θα χάσει τα πρώτα ματς της σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook