AEK: Κλείνει το θέμα του προπονητή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ΑΕΚ αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να κλείσει το θέμα του προπονητή με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να είναι φαβορί και την Ένωση να περιμένει την απάντηση του Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Η ΑΕΚ φουλάρει για τον νέο της προπονητή και ο Δημήτρης Μελισσανίδης σκοπεύει μέχρι την Παρασκευή να έχει κλείσει οριστικά το θέμα με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία.

Στην Ένωση δεν θέλουν να γίνει σίριαλ η περίπτωση του νέου τεχνικού και να τραβήξει πολλές μέρες, ενώ παρότι περιμένουν την απάντηση του Σεργκέι Ρεμπρόφ, αυτή τη στιγμή ο Μιλόγεβιτς είναι αυτός που είναι επικρατέστερος να αναλάβει, καθώς τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τους κιτρινόμαυρους.

Ο Σέρβος τεχνικός είναι ελεύθερος, έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους της ΑΕΚ και δεν είναι περιττό να πούμε πως περιμένει ειδοποίηση για να υπογράψει. Το κόστος του ιδίου και των συνεργατών του είναι στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως, ένα ποσό στα… κυβικά της ΑΕΚ και για αυτό τον λόγο αναμένεται να έχει ευτυχή κατάληξη ο… γάμος των δυο πλευρών.

Αυτή τη στιγμή ο μόνος τρόπος να χαλάσει του πρώην τεχνικού του Πανιωνίου είναι να απαντήσει θετικά ο Ρεμπρόφ και ο Μελισσανίδης να αποφασίσει να προσλάβει τον Ουκρανό στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ουκρανός δεν έχει απορρίψει την ΑΕΚ, ωστόσο ακόμη δεν έχει καν αποδεσμευτεί από τη Φερεντσβάρος και δεν βιάζεται να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κάτι που τον φέρνει αυτή τη στιγμή πίσω από τον Μιλόγεβιτς.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook