ΠΑΟΚ: Αποφασίζει για Μπίσεσβαρ ο Λουτσέσκου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η επιστροφή του Λουτσέσκου αλλάζει τα δεδομένα για τον Μπίσεσβαρ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να υπολογίζει στον Ολλανδό μεσοεπιθετικό.

Ο δανεισμός του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον Απόλλωνα Λεμεσού ολοκληρώθηκε και ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Ο 33χρονος αγωνίστηκε στην κυπριακή ομάδα το τελευταίο εξάμηνο και πραγματοποίησε συνολικά 15 συμμετοχές, έχοντας 4 γκολ και 2 ασίστ σε 1.100 λεπτά. Η επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου του Βορρά αλλάζει τα δεδομένα για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με τον Ρουμάνο προπονητή, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, να υπολογίζει κανονικά στον έμπειρο μεσοεπιθετικό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Ολλανδός θα βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία των Ασπρόμαυρων και θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μπίσεσβαρ έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ επί των ημερών του Ρουμάνου τεχνικού πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις τους με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook