Δεν βιάζονται για Αραούχο στην ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η υπόθεση του Αργεντινού φορ δεν αναμένεται να βρεθεί στο προσκήνιο στο αμέσως επόμενο διάστημα για τους «κιτρινόμαυρους».

Το γεγονός πως το όνομα του Σέρχιο Αραούχο «παίζει» πάλι στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ ως βασικός στόχος για την επίθεση, ενώ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν δίστασε να αναφερθεί σε αυτόν δημόσια, έχει φέρει τις αναμενόμενες… αντιδράσεις από την Ισπανία. Δημοσιεύματα που τονίζουν πως η Λας Πάλμας εξακολουθεί να στηρίζει πολλά στον Αραούχο και για το μέλλον της, ενώ και ο ίδιος έχει φιλοδοξία να την βοηθήσει να επιστρέψει στην Primera Division. Βέβαια η Λας Πάλμας της τελευταίας διετίας απέχει πολύ από το να είναι διεκδικητής της ανόδου, αλλά αυτό είναι μάλλον μια… λεπτομέρεια.

Το μόνο σίγουρο συμπέρασμα από αυτή την αντίδραση, είναι πως μέσα από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα εκφράζεται η πρόθεση του ιδιοκτήτη της Λας Πάλμας. Του Μιχέλ Άνχελ Ραμίρες. Που μάλλον θέλει να στείλει το μήνυμα πως δεν θα το κάνει εύκολο για την ΑΕΚ, εφόσον η Ένωση προχωρήσει «ζεστά» για το θέμα. Κάτι βέβαια που δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς εύκολο δεν το έκανε ποτέ, στις τρεις προηγούμενες φορές που ο Αργεντινός φορ, ήρθε στην ΑΕΚ με δανεισμό.

Η ΑΕΚ θα συνεχίσει τις κινήσεις της και για τον «Τσίνο», στα πλαίσια της γενικότερης κινητικότητας για το θέμα του φορ, όποτε αυτό «γκαζώσει» και σίγουρα δεν θα αφήσει στην άκρη άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που υπάρχουν ήδη ή μπορούν να προκύψουν στην συνέχεια, για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στον Αραούχο. Από την άλλη αν φτάσουμε σε ένα σημείο στο μέλλον η ΑΕΚ να έχει την δυνατότητα να επιλέξει και ο Αραούχο να μπορεί να έρθει με τα δεδομένα που θέλουν στην Ένωση, η πιθανότητα να προτιμηθεί ο Αργεντινός σίγουρα είναι μεγάλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook