Μίχελ: «Μπορώ να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ!»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Λούμπος Μίχελ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει ξανά το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, αν αυτή είναι η επιλογή του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Λούμπος Μίχελ δεν κλείνει την πόρτα στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Όπως δήλωσε σήμερα (28/5) στο Ρ/Φ σταθμό Metrolopis 95,5, στην περίπτωση που ο Ιβάν Σαββίδης επέλεγε να του κάνει πρόταση, δεν θα την αρνούνταν. “Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου ως τεχνικό διευθυντή δίπλα στον Λουτσέσκου”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους τεχνικούς διευθυντές του ΠΑΟΚ και την επιτυχία που είχε ο ίδιος στην ομάδα: «Είχα μιλήσει με τον κ. Σαββίδη και μου ζήτησε να φέρω τίτλους. Για να έρθουν, θα πρέπει να διαχειριστείς σωστά παίκτες και πωλήσεις».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Είχα πολύ καλή συνεργασία μαζί του, καθώς ήμουν επτά χρόνια μαζί με τον πατέρα του. Ο Ραζβάν είναι μοντέρνος, αποτελεσματικός και συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο. Είναι ιδανική επιλογή, καθώς μπορεί να κάνει πολλά, να έχει και χημεία στα αποδυτήρια. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός και οι άλλοι φοβούνται».

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Ναι, μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου ως τεχνικό διευθυντή δίπλα στον Λουτσέσκου. Είναι, όμως, μια απόφαση του Ιβάν Σαββίδη».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Τον εκτιμώ και τον ευχαριστώ πολύ! Είναι απαιτητικός και ζητάει πολλά από τους συνεργάτες του. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια συνηθισμένη ομάδα, είναι δύσκολη ομάδα. Οι άλλοι τον βλέπουν ως εχθρό και αυτό απαιτεί οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα να έχουν σκληρό και δυνατό χαρακτήρα. Για να πετύχεις στον ΠΑΟΚ, πρέπει να έχεις έναν ιδιαίτερο και σκληρό χαρακτήρα, όπως ο Λουτσέσκου».

Για το αν μπορεί ο Λουτσέσκου να πετύχει πάλι: «Είναι ένας top class προπονητής με σωστές ιδέες. Η τακτική και το μέταλλό του ταιριάζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει αξιόλογους παίκτες, που ακόμη και αν δεν παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο, μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ: «Δεν είναι θέμα ποσότητας, αλλά ποιότητας. Πρέπει να αποκτηθούν δύο τρεις ηγέτες, που θα κουμπώσουν στο σύστημα και θα τους επιθυμεί και ο Λουτσέσκου. Θέλει παίκτες με ποιότητα, όπως είναι ο Κρμέντσικ. Θα πρέπει να λυθεί και το θέμα με τον Βαρέλα και τον Κρέσπο, καθώς δεν μπορούν να βγάλουν 60 παιχνίδια».

Για τον αγαπημένο του παίκτη: «Ο Τζόλης! Είναι γρήγορος επιθετικός, που σκοράρει. Τον είχα δει στις ακαδημίες. Μου αρέσει! Πρέπει να βρεθεί μια ομάδα, που θα του ταιριάζει καλύτερα. Βεβαίως, είναι απόφαση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, αν τον πουλήσουν. Θα μπορούσε να πουληθεί από μια άλλη ομάδα στο μέλλον και η μεταγραφή του να φτάσει ακόμη και στα 50 εκατομμύρια ευρώ».

Το μήνυμα που θα έστελνε στους φίλους του στην Ελλάδα: «Να στείλω χαιρετισμούς στους φίλους μου στον ΠΑΟΚ! Εκτιμώ την ζωή και θα ήθελα να φύγει γρήγορα αυτή η πανδημία. Θα κάνω ένα εμβόλιο, για να δω τα εγγόνια μου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook