Πρόταση του Βόλου στον Ισπανό δεξιό μπακ Ντιέγκι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΝΠΣ Βόλος επιμένει ισπανικά και όχι μόνο στην τεχνική ηγεσία. Ο Γκιγέρμε Αμπασκάλ θα είναι ο προπονητής και ο Αχιλλέας Μπέος αναζητά ποδοσφαιριστές από την Ισπανία, για να ταιριάξουν με το αγωνιστικό μοντέλο που ακολουθεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «eldesmarque», o ΝΠΣ Βόλος έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον 28χρονο δεξιό μπακ-χαφ, Ντιέγκι Γιοχάνεσον. Ο Ντιέγκι μένει ελεύθερος αφού το συμβόλαιο του με την Οβιέδο λήγει και μετά από μία δεκαετία, έχει αποφασίσει να ενταχτεί σε άλλη ομάδα. Εκτός από τον ΝΠΣ Βόλο, η Νάστιτς, η οποία συμμετέχει στη Segunda Division, επίσης έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η πρόταση στον Ντιέγκι περιέχει συνεργασία διάρκειας ένα συν ένα χρόνο, εφόσον το καλοκαίρι του 2022 θέλει να παρατείνει την παραμονή του στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Ο Ντιέγκι φέρεται να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του ΝΠΣ Βόλου, αλλά διστάζει επειδή δεν έχει παίξει ξανά εκτός Ισπανίας. Φέτος, ο Ντιέγκι πέρασε τη σεζόν μεταξύ πάγκου και εξέδρας, έχοντας μόνο 9 συμμετοχές με 696 λεπτά και μία ασίστ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook