ΑΕΚ: Έρχεται στην Αθήνα ο Μιλόγεβιτς και πιάνει δουλειά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναμένεται σήμερα, Κυριακή (13/6) στην Αθήνα ενόψει της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας και περιμένει να ολοκληρωθούν οι τρεις μεταγραφές που βρίσκονται στα σκαριά.

Αντίστροφη μέτρηση στην ΑΕΚ για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να έρχεται στην Αθήνα την Κυριακή (13/6) για να πιάσει δουλειά. Ο Σέρβος προπονητής βρισκόταν στην πατρίδα του τις προηγούμενες μέρες και αφού ανέλυσε διεξοδικά το ρόστερ αλλά και τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, είναι έτοιμος να γνωρίσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές του.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκινούν με τα εργομετρικά και τις απαραίτητες εξετάσεις Δευτέρα (14/6) και Τρίτη (15/6) ενώ την Τετάρτη θα έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση στα Σπάτα. Στις 17 Ιουνίου η ΑΕΚ θα αναχωρήσει για το Πήλιο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 24 του μηνός πραγματοποιώντας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Το ιδανικό για τον Μιλόγεβιτς θα ήταν να έχει στη διάθεσή του και τους Εντσάμ, Τζαβέλλα και Αραούχο με τους οποίους η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να τους αποκτήσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook