Κωστούλας: “Με Τεννέ στην Α΄ Εθνική”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την «καπαρωμένη» άνοδο του Παναιτωλικού στη Σούπερ Λίγκα μίλησε ο Φώτης Κωστούλας. Ο πρόεδρος της ομάδας του Αγρινίου, τόνισε πως το στόχο της ανόδου τον είχε θέσει ο ίδιος από πέρσι ενώ δήλωσε χαρούμενος που οι παίκτες του έκαναν πραγματικότητα το όνειρο του φίλαθλου κόσμου της ομάδας. Τέλος, ξεκαθάρισε πως ο Μπάμπης Τεννές θα παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας και τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Κωστούλας:

Για τον στόχο της ανόδου: «Πιστεύω ότι είχαμε τον στόχο αυτό εξ αρχής. Τον είχαμε και πέρυσι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Φέτος, φάνηκε ήδη από τον πρώτο γύρο ότι είμαστε κοντά στην άνοδο και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον εξασφαλίσουμε. Είναι αλήθεια ότι μετά από πολλά χρόνια και πολύ κόπο κάναμε πραγματικότητα αυτό το όνειρο των Ακαρνάνων. Μην ξεχνάμε ότι περιμέναμε 34 χρόνια, γενιές ολόκληρες φιλάθλων του Παναιτωλικού, επιθυμούσαν αυτή την άνοδο».

Για τον κόσμο: «Πιστεύω ότι και του χρόνου που θα είμαστε με το καλό στην Σούπερ Λίγκα θα υπάρχει μεγάλη όρεξη και πάθος από τον κόσμο που θα θέλει να ξαναζήσει αυτές τις στιγμές με τις μεγάλες ομάδες του κέντρου. Έχουμε δυστυχώς μικρό γήπεδο, μόλις 5.200 θέσεων. Πιστεύω ότι τουλάχιστον την επόμενη χρονιά με τη δίψα και το πάθος που έχει ο κόσμος θα είναι πάντα γεμάτο. Ήδη, φέτος, ο μέσος όρος φιλάθλων ήταν γύρω στις 3.500. Του χρόνου θα είναι νομίζω ακόμα καλύτερα».

Για τις μεταγραφές: «Σε γενικές γραμμές μόνο, γιατί ακόμα είμαστε στον σχεδιασμό, μπορώ να σας πω ότι έχουμε έναν κορμό που μπορεί να ανταποκριθεί ικανοποιητικά στη «μεγάλη» κατηγορία. Θα χρειαστούν συμπληρώματα και έχουμε ήδη αρχίσει να κοιτάζουμε παίκτες. Βασικός μας στόχος είναι να βγάζουμε δικά μας παιδιά. Εχουμε ήδη μέχρι τώρα τέσσερις παίκτες και θέλουμε να συνεχίσουν. Θα στρέψουμε σε μεγάλο βαθμό την προσοχή μας στο να έχουμε Έλληνες παίκτες.

Ήταν επιθυμία δική μου και το παλεύουμε. Θέλουμε να υπάρχει πλειοψηφία Ελλήνων στο ρόστερ. Υπάρχουν καλοί και άξιοι Έλληνες, για να ανταποκριθούν. Ο στόχος μας θα είναι η παραμονή. Θα είναι δύσκολα, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας, δεν έχουμε ξαναπαίξει στην κατηγορία, η απειρία του πρωτάρη θα μας δυσκολέψει αλλά πιστεύουμε ότι έχουμε τη δύναμη να τα καταφέρουμε».

Για το αν θα συνεχίσει η ομάδα με τον Μπάμπη Τεννέ : «Με τον Μπάμπη Τεννέ θα πορευτούμε…».