Οριστική συμφωνία Ατρόμητου – Χατζηισαΐα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η συμφωνία μεταξύ του Ατρόμητου και του Δημήτρη Χατζηισαΐα είναι δεδομένη. Εδώ και καιρό, από τότε που οι Περιστεριώτες προσέγγισαν τον ποδοσφαιριστή, δεν υπήρξε κανένα εμπόδιο.

Ο Ατρόμητος θέλει να τον φέρει και πάλι πίσω και να τον μετατρέψει σε ηγέτη της άμυνας της ομάδας. Και ο παίκτης αναζητά έναν σύλλογο που θα τον κάνει και πάλι να νιώσει πολύτιμος και σημαντικός. Απομένει να λυθεί το συμβόλαιό του με τη Ρίζεσπορ. Ο παίκτης έχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα με την τουρκική ομάδα και το συμβόλαιό του εκεί είναι πολύ υψηλό. Κοντά στις 600.000 ευρώ ετησίως, όπως λένε οι πληροφορίες. Χρήματα που σαφώς και δεν μπορεί να του τα δώσει ο Ατρόμητος, ο οποίος τα έχει βρει μαζί του περίπου στα μισά.

Ωστόσο ο Χατζηισαΐας δεν σκοπεύει να… χαρίσει λεφτά στους Τούρκους. Βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί τους και όταν θα καταφέρει να λύσει το συμβόλαιό του θα γίνει κάτοικος Περιστερίου. Έως τότε, τόσο ο Ατρόμητος, όσο και ο παίκτης περιμένουν στο ακουστικό τους, σε ένα deal πάντως που αργά ή γρήγορα θα γίνει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook