Ρόουζ: «Κάποια στιγμή θα γυρίσω στον Άρη»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ποδοσφαιριστής της Λέγκια Βαρσοβίας είναι πλέον ο Λίντσεϊ Ροζ, ο οποίος ολοκλήρωσε την παρουσία του μετά από δυόμιση χρόνια στον Άρη.

Ο Γάλλος στόπερ συμμετείχε στην έναρξη της προετοιμασίας του Άρη στα Τρία-Πέντε Πηγάδια, όμως κλήθηκε να ταξιδέψει στην Πολωνία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στη νέα του ομάδα. Ο 29χρονος άσος μίλησε στη Live Sport, όμως απέφυγε να πει «αντίο» και υποστήριξε ότι θα επιστρέψει στο μέλλον στους Θεσσαλονικείς.

«Νομίζω ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να φύγω. Έδωσα ό,τι είχα για τον Άρη, πήρα πολλά πράγματα και κυρίως αγάπη και πέρασα πολύ όμορφα στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη», ανέφερε αρχικά.

«Η Λέγκια είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα αλλά και ένα νέο ενδιαφέρον περιβάλλον για την οικογένειά μου. Ελπίζω να τα πάω καλά εκεί, όπως τα κατάφερα και στον Άρη», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο Ροζ υπογράμμισε: «Να το ξέρεις, κάποια στιγμή θα γυρίσω. Θέλω πολύ να επιστρέψω στον Άρη σε κάποια φάση. Έχω κάνει φίλους εδώ. Αγαπάω την Ελλάδα. Οπότε ναι, γιατί όχι;».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook