Πιέζει ο Ολυμπιακός για Ρόνι Λόπες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Ρόνι Λόπες και σύμφωνα με τους Ισπανούς πιέζει τη Σεβίλλη.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση εξτρέμ λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου για τη νέα σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν αρκετές περιπτώσεις για τα άκρα, όμως αυτές που έχουν ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του είναι ο Ζορζ-Κεβίν Ενκουντού και ο Ρόνι Λόπες.

Ο εξτρέμ της Σεβίλλης που έχει πραγματοποιήσει ήδη μεταγραφές 38.000.000 ευρώ στα 25 του χρόνια αρέσει πολύ στον Πορτογάλο τεχνικό, όμως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, πολύ απλά γιατί έχει συμβόλαιο περίπου 2.300.000 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ οι Σεβιγιάνοι δεν τον παραχωρούν με λιγότερα από 10.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, στη Σεβίλλη θέλουν να ξεφορτωθούν τον Λόπες πολύ απλά γιατί δεν υπολογίζεται από τον Χουλιέν Λοπετέγκι και η επιστροφή του Μόντσι στη θέση του αθλητικού διευθυντή θα κινήσει τις διαδικασίες.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που θέλει περισσότερο τον παίκτη, ενώ λέγεται πως παρακολουθούν την περίπτωση του και οι Μπενφίκα, Γαλατασαράι και Μπεσίκτας.

Στο ισπανικό δημοσίευμα τονίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει μέχρι στιγμής το πάνω χέρι από τους ενδιαφερόμενους, ενώ γίνεται αναφορά και σε λεπτομέρειες σχετικά με τις επαφές Σεβίλλης και ερυθρόλευκων. Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταθέσει ήδη μια πρόταση για να τον κάνει δικό του, όμως απορρίφθηκε, όπως λένε οι Ισπανοί, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες είναι πιθανό να γίνει και δεύτερη πρόταση από πλευράς Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρτίνς αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ρόνι Λόπες.

Από εκεί και πέρα τα ισπανικά ΜΜΕ μιλούν για συμφωνία στους οικονομικούς όρους του συμβολαίου του Λόπες με την Μπενφίκα, όμως δεν έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή με τους Ανδαλουσιανούς. Τον πρώτο λόγο φαίνεται να τον έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος πιέζει για να τον αποκτήσει, όμως οι αετοί θέλουν κι αυτοί με τη σειρά τους να κάνουν δικό τους τον Πορτογάλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook