Άρης: Κοιτάζει την περίπτωση του Αμπντουλάι Ντιαμπί

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τον 30χρονο επιθετικό Αμπντουλάι Ντιαμπί έχει βάλει στο στόχαστρο του ο Άρης σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα.

Τον Αμπντουλάι Ντιαμπί με τον Άρη συνδέει δημοσίευμα στην Πορτογαλία. Ο 30χρονος με καταγωγή από τη Γαλλία και το Μάλι ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2023), αλλά την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο Βέλγιο με τη φανέλα της Άντερλεχτ, όπου σε 12 εμφανίσεις πέτυχε τρία γκολ.

Στα «λιοντάρια» της Πορτογαλίας μετακινήθηκε το καλοκαίρι του 2018 έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο παρέμεινε μόλις μία χρονιά, το 2018-19, στο ρόστερ, καθώς τις υπόλοιπες, η ομάδα της Λισαβόνας τον έστειλε δανεικό σε Μπεσίκτας, Χετάφε και Άντερλεχτ.

Συνολικά στην καριέρα του μετράει 86 γκολ και 43 ασίστ σε 324 συμμετοχές. Πριν από τη μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ πέρασε από τις Λιλ, Κλαμπ Μπριζ και Μουσκρόν. Αναφορικά με τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, με αυτή του σέντερ φορ να είναι εκείνη που ο ίδιος προτιμά.

Το πορτογαλικό δημοσίευμα αναφορικά με την υπόθεση ανάμεσα στις δύο πλευρές, τονίζει πως ο Άρης έχει προχωρήσει στην κατάθεση επίσημης πρότασης στη Σπόρτινγκ για την απόκτηση του Ντιαμπί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook