Σενάριο για Αλ Σαμπάμπ με Ντούγκλας Αουγκούστο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Αλ Σαμπάμπ εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Ντόουγκλας Αουγκούστο από τον ΠΑΟΚ.

Σενάριο διαπραγμάτευσης της Αλ Σαμπάμπ με τον Ντούγκλας Αουγκούστο για να τον αποκτήσει με μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ εξυφαίνεται ο Άραβας δημοσιογράφος, Ταρέκ Σάαντ.

Η Αλ Σαμπάμπ εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Ντόουγκλας Αουγκούστο από τον ΠΑΟΚ, αν λάβουμε υπόψη τη σημερινή (26/7) ανάρτηση του Άραβα δημοσιογράφου, Ταρέκ Σάαντ, στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί γίνεται λόγος για διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο πλευρών, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο στόρι εμπλέκεται και το όνομα του συμπατριώτη του Αουγκούστου, του Βραζιλιάνου μέσου, Εντένιλσον.

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος αναφέρει ότι η Αλ Σαμπάμπ απέρριψε τη δική του περίπτωση και πλέον προχωρά το εγχείρημα της απόκτησης του παίκτη του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Σάαντ λέει: 

“Η διοίκηση της Αλ Σαμπάμπ απέρριψε τον βραζιλιάνο αμυντικό μέσο, Edenilson, και ξεκίνησε σοβαρές διαπραγματεύσεις με τον συμπατριώτη του, Douglas Augusto”.

Θυμίζουμε ότι ο Αουγκούστο αυτό το διάστημα είναι τραυματίας και κάνει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης καθημερινά στον “Δικέφαλο”.

Ο μυϊκός τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί είναι και ο λόγος που έχασε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου ήταν να συμμετάσχει με την ομάδα της Βραζιλίας. Αν έχει βάση το δημοσίευμα για την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και τον Βραζιλιάνο μέσο, είναι κάτι που θα φανεί σύντομα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook