Άρης: «Πατάει» Ελλάδα ο Ιτούρμπε

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Χουάν Ιτουρμπέ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη και αναμένεται να πατήσει το πόδι του στην Θεσσαλονίκη, τo βράδυ της Τετάρτης.

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Χουάν Ιτούρμπε, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Κιτρινόμαυρους και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τους Θεσσαλονικείς.

Ο 28χρονος Παραγουανός εξτρέμ αναμένεται να πατήσει σύντομα το πόδι του στην Ελλάδα, καθώς θα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα το βράδυ της Τετάρτης στις 23:40 και στη συνέχεια θα περάσει από τις εργομετρικές εξετάσεις και θα ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Ο Ιτούρμπε θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της νέας του ομάδας απέναντι στην Αστάνα, το βράδυ της Πέμπτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άρη να έχει ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 2-0 και να χρειάζεται μια μεγάλη εμφάνιση για να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Παράλληλα, ο Άρης συνεχίζει το μεταγραφικό του σχεδιασμό, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία και με τον Ιάπωνα επιθετικό, Γιοσινόρι Μούτο, ο οποίος θα έρθει για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των Κιτρινόμαυρων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook