«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Μάρκο Μαρίν»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής, φαίνεται να βρίσκεται ο Μάρκο Μαρίν, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα από την Σερβία mozzasport.com.

Ο Μάρκο Μαρίν έμεινε πριν από λίγο καιρό ελεύθερος από την Αλ Αχλί και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, που πριν λίγα χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετέφερε στην διοίκηση του Παναθηναϊκού την επιθυμία του για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Παρόλα αυτά, ενδιαφέρον του τριφυλλιού για τον συγκεκριμένο παίκτη δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

Ο πρώην αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα δεν έχει επιλέξει ακόμα το νέο σταθμό της καριέρας του. Η αποχώρησή του από την Αλ Αχλί έκανε πολλές ομάδες να στρέψουν την προσοχή τους προς το πρόσωπο του.

Τα σενάρια για την επιθυμία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να ανανεώσει τη συνεργασία με το πρώην μέλος της γερμανικής εθνικής ομάδας και τον αρχηγό του Ερυθρού Αστέρα εμφανίστηκαν στην Ελλάδα σχεδόν αμέσως, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες για το ενδιαφέρον δύο ακόμη συλλόγων. Πρόκειται για τον Παναθηναϊκό και την Γκενκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook