Γκαρσία: «Kαλός ο ανταγωνισμός στην ομάδα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ματέο Γκαρσία μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για τον ανταγωνισμό στον Άρη και για τους στόχους της νέας σεζόν.

Ο Ματέο Γκαρσία χρίστηκε σκόρερ σε ακόμη ένα φιλικό του Άρη αυτή τη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας την ανοδική του απόδοση μέχρι στιγμής φέτος.

Ο Αργεντινός εξτρέμ σημείωσε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα, στάθηκε πολύ θετικά στον ανταγωνισμό του ρόστερ και έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για τα όσα ξεχώρισε στο φιλικό με τον Ολυμπιακό: «Ηταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κλείσαμε καλά τα φιλικά. Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα».

Για το τρίτο του γκολ στα φιλικά της ομάδας: «Είναι σημαντικά τα γκολ για έναν παίκτη, ακόμα και στα φιλικά. Μου δίνει δύναμη και ώθηση για να ανέβω ψυχολογικά, περιμένοντας με ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το αυξημένο ανταγωνισμό φέτος στο ρόστερ: «Εμένα μου φαίνεται πολύ καλό. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Κάθε χρόνο το επίπεδο της ομάδας ανεβαίνει με τις μεταγραφές που γίνονται».

Στο μήνυμα που έστειλε στον κόσμο της ομάδας, ο 24χρονος εξτρέμ σημείωσε ότι: «Εκτιμώ τους οπαδούς μας. Πάντα είναι στο πλευρό μας, εύκολα ή δύσκολα. Τους περιμένουμε πάλι δίπλα μας φέτος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook