Βατσλίκ: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, κρίμα που δεν κερδίσαμε»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Τόμας Βατσλίκ σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» για να πάρουν τη νίκη.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα με πολλές μονομαχίες και τάκλιν. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Είναι ένα από τα παιχνίδια που αν παίζαμε ακόμα 30 λεπτά σίγουρα θα σκοράραμε. Δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε, ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με έναν βαθμό. Όμως θα έχουμε ευκαιρία να καλύψουμε το έδαφος. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να προσηλωθούμε στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από την Πέμπτη (16/09). Είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο Τσέχος τερματοφύλακας των Πειραιωτών μίλησε για το δεύτερο ημίχρονο, αλλά και για το ότι δεν απειλήθηκε καθόλου ο ίδιος: «Δεν απειλήθηκα από τον αντίπαλο. Έπρεπε να κάνω μόνο μερικά βολέ ή να δώσει οδηγίες για την τοποθέτηση των αμυντικών. Είναι κρίμα που δεν σκοράραμε αλλά είμαι χαρούμενος με την αμυντική αντιμετώπιση της ομάδας και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook