ΠΑΟΚ – Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Ζίβκοβιτς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Σέρβος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί θετικός στον Covid-19 και βρισκόταν στην πατρίδα του, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και θα τεθεί στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχασε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί θετικός στον Covid-19.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός διαγνώστηκε με κορωνοϊό, όταν ήταν στην πατρίδα του για τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Σερβίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ και τις τελευταίες ημέρες είχε μπει σε καραντίνα, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Τα τελευταία τεστ στα οποία υποβλήθηκε ωστόσο βγήκαν αρνητικά, με τον Ζίβκοβιτς να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη. Την Δευτέρα (13/9) ο Σέρβος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στη συμπρωτεύουσα και πλέον θα τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Λίνκολν για το Conference League.

Το μεσημέρι μάλιστα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από τη Θεσσαλονίκη και τη συμπλήρωσε με το εξής μήνυμα:

«Επιτέλους επέστρεψα», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook