Τσιτσιπάς: “Θέλω να πάρω ρεπό να δω το ΟΦΗ – ΑΕΚ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Από το Ηράκλειο που βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς λόγω των υποχρεώσεων του στο Davis Cup αποκάλυψε ότι θέλει να επισκεφτεί το “Γεντί Κουλέ” για να δει το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ.

Ο 23χρονος τενίστας βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε τόσο για την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά από καιρό, όσο και για την ΑΕΚ, της οποίας είναι υποστηρικτής λόγω του πατέρα του.

«Η υποστήριξη προς την ΑΕΚ από πολύ μικρή ηλικία προέρχεται από τον πατέρα μου. Αυτός έβαλε το πρώτο λιθαράκι ώστε να γίνω οπαδός της και να παρακολουθώ κάποιους αγώνες, έστω από την τηλεόραση. Θα ήθελα να πάρω ρεπό, γιατί όχι, αν μας το επιτρέπει το πρόγραμμα. Δεν έχω πάει ποτέ να δω αγώνα της ΑΕΚ. Μεγάλη σύμπτωση που παίζει στην Κρήτη!» ανέφερε ο Τσιτσιπάς για μετά από ερώτηση που δέχθηκε για την «Ένωση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Ελλάδα, αναφέροντας πως όποτε επιστρέφει νιώθει χαρά και γεμίζει τις… μπαταρίες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας με τα τουρνουά.

«Είναι σημαντικό ότι βρίσκομε εδώ με την Εθνική. Τρέφω πολλά συναισθήματα για ότι έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής. Παρά το γεγονός που δεν θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ αυτή την εβδομάδα, το οποίο με πικραίνει γιατί ήθελα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, είναι σημαντικό που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Πάντα όταν επιστρέφω νιώθω τρομερή χαρά και αναζωογόνηση».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook