Προτεραιότητα στις οφειλές στον Άρη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι διοικούντες την «κίτρινη» ΠΑΕ θα δώσουν βάρος στο συγκεκριμένο θέμα και θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία με τους παίκτες, καταβάλλοντας ένα ποσό από αυτά που τους οφείλονται ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουν σε διακανονισμό των υπολοίπων.

Τον πρώτο λόγο φαίνεται ότι έχουν ποδοσφαιριστές, στους οποίους οφείλονται χρήματα από την περσινή σεζόν είτε παίζουν στην ομάδα είτε έχουν αποχωρήσει (όπως ο Ρονάλντο). Για αυτό τον λόγο θα υπάρξουν σύντομα επαφές των Θεσσαλονικέων με τους παίκτες και να προσπαθήσουν να μάθουν για τις προθέσεις τους.

Στον Άρη θα προσπαθήσουν στο επόμενο δίμηνο να τακτοποιήσουν τις περσινές τουλάχιστον οφειλές για τις οποίες ενδιαφέρονται περισσότερο και οι ποδοσφαιριστές. Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, είναι πειστούν οι παίκτες να υπογράψουν τους διακανονισμούς που θα τους προταθούν και για τον λόγο αυτό ό,τι χρήματα μπουν στα ταμεία από εδώ και πέρα θα πηγαίνουν σχεδόν εξ ολοκλήρου στους εκείνους, με βασικότερο «όπλο» το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της προσφυγής που έχει καταθέσει ο Σηφάκης και αν θα εκδικαστεί τελικά, αφού μέχρι χθες δεν κατέστη δυνατό από την ΠΑΕ να εξασφαλιστεί το ποσό που απαιτείται για να αποσυρθεί η προσφυγή.