Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τρίτο σερί τρίποντο και… κορυφή! Ο Ολυμπιακός με γκολ των Τικίνιο (7’) και Αγκιμπού Καμαρά (23’), επικράτησε εκτός έδρας του Αστέρα με 2-0 για την 4η αγωνιστική της Superleague και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 10 πόντους.

«Καθάρισε» στην Τρίπολη και… φορτσάρει για Τουρκία ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς σκόραρε δις στα πρώτα 23 λεπτά, εκμεταλλευόμενη τα λάθη των παικτών του Αστέρα και πέρασε με 2-0 σκορ από την Αρκαδία, παίρνοντας την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο Τικίνιο βρήκε δίχτυα ξανά μετά από ασίστ του Μασούρα, με τον Αγκιμπού Καμαρά να κάνει το 2-0 μετά από τραγικό λάθος του Παπαδόπουλου, του οποίου έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Στο… μηδέν και πάλι ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και αναζητά το πρώτο του τρίποντο και τέρμα στη σεζόν.

Με τον Βόλο εκτός έδρας παίζει ο Αστέρας Τρίπολης την 5η αγωνιστική, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι των αιωνίων ο Ολυμπιακός.

Τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα είχε στο ξεκίνημα ο Ολυμπιακός, χτυπώντας στην πρώτη του τελική. Τρομερή αλλαγή παιχνιδιού από τον Μαντί Καμαρά στην πλάτη του Άλβαρες, ο Μασούρας γύρισε στον Τικίνιο που εκτέλεσε εξ επαφής τον Παπαδόπουλο για το 1-0 στο 7’.

Αυτό το γκολ έκανε τον Αστέρα να πάρει μέτρα στο γήπεδο και στο 14ο λεπτό να φέρει το σκορ στα ίσα, με τον Σίτο να παίρνει το ριμπάουντ από την επέμβαση του Βατσλίκ στο σουτ του Κρέσπι. Ένα τέρμα που τελικά δεν μέτρησε αφού ο εξτρέμ του Αστέρα ήταν σε θέση οφσάιντ.

Κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός, χτυπώντας εκ νέου στο 23’ για να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Αγκιμπού Καμαρά να κάνει τη σέντρα-σουτ, την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του Παπαδόπουλου για το 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (58′ Εμβιλά), Μασούρας (58′ Βρουσάι), Αγκιμπού Καμαρά (79′ Κούντε), Ονιεκούρου (79′ Βαλμπουενά), Τικίνιο (69′ Ελ Αραμπί).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Καπίγια (75′ Σονί), Κανελλόπουλος (71′ Σανταφέ), Κρέσπι (71′ Γκόμεθ), Μπαράλες, Σίτο (58′ Μπενίτο).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook