ΠΑΟΚ: Yποδέχεται απόψε στην Τούμπα τη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Λίγες μέρες πριν έρθει στο Ηράκλειο για να παίξει με τον ΟΦΗ (3/10, 18.15), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (22.00) στην Τούμπα τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, έχοντας ως στόχο τη νίκη με την οποία θα κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τονίσει πως εκτός από το νταμπλ στην Ελλάδα, στόχος του είναι και μία καλή πορεία στην Ευρώπη και αυτό επιτυγχάνεται με τρίποντα απέναντι σε ομάδες όπως η αποψινή αντίπαλος του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη για να πάνε στα… απανωτά ματς με την Κοπεγχάγη, με την οποία ενδεχομένως να κριθεί η πρωτιά στον 6ο όμιλο.

Το ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον Λουτσέσκου είναι το γεγονός πως ο Βιεϊρίνια προπονήθηκε κανονικά χθες και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας για το αποψινό ματς με τους Σλοβάκους.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης και Σίντκλεϊ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εσίτι και Κούρτιτς, με τους Μίτριτσα και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και σέντερ φορ ο Σφιντέρσκι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Τσαούσης, Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Άκπομ και Κούτσιας. Εκτός έμειναν οι Βαρέλα και Μουργκ που έκαναν θεραπεία, αλλά και οι Ίνγκασον, Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Ολιβέιρα που ακολούθησαν τα ατομικό πρόγραμμα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook