Παναιτωλικός – AΕΚ 1-3

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ΑΕΚ πέτυχε στο Αγρίνιο το πρώτο της φετινό «2», επικρατώντας του Παναιτωλικού με 3-1. 

Η Ένωση επιβλήθηκε 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, σε ένα ματς όπου πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο μέρος, εν συνεχεία αγχώθηκε όταν είδε τους γηπεδούχους να μειώνουν, ωστόσο τελικά πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς χάρη και στην σπουδαία εμφάνιση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή, εκτός έδρας νίκη για τους «κιτρινόμαυρους», που ανέβηκαν στη 2η θέση και τους 10 βαθμούς.

Μετά από ένα… αναγνωριστικό δεκάλεπτο, η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ήταν στο 13ο λεπτό, όταν ο Μοχαμάντι σέντραρε από τα αριστερά και ο Γκαρσία έκανε ένα τρομερό άλμα και πρόλαβε τον Ροντρίγκες, κάνοντας το 1-0 με κεφαλιά.

Ο Τσούμπερ άγγιξε το 2-0 στο 21’, με τον Ελβετό να σουτάρει από το ύψος της περιοχής, την μπάλα να κοντράρει και να περνά λίγο έξω.

Εντέλει, το γκολ ήρθε ένα 5λεπτο μετά. Ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Βράνιες άγγιξε την μπάλα όσο χρειάστηκε για να την στείλει με το κεφάλι στο βάθος της εστίας του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να μειώσει στο 58’, όταν ο Βέργος σκόραρε με πλασέ μέσα από την περιοχή, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια του Βράνιες.

Στο 83’ όμως η ΑΕΚ κλείδωσε το «τρίποντο», με τον Τσούμπερ να παίρνει… ριμπάουντ μετά από επέμβαση του Μελίσσα σε σουτ του Ανσαριφάρντ και να σημειώνει το 3-1.

Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου): Ροντρίγκες (46’ Μελίσσας), Λούι (86’ Μόρσεϊ), Βργκοτς, Κορνέλιους, Αντούνες (74’ Αποστολάκης), Βαρόνε, Ντίας, Φλόρες, Μεντόσα (41’ Μπαρμπόσα), Βέργος, Ντουάρτε (74’ Ζεστέντ).

ΑΕΚ (Βλ. Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμόες (67’ Σιμάνσκι), Λε Ταλέκ (84’ Σάκχοφ), Μάνταλος (75’ Χατζισαφί), Γκαρσία (84’ Σβάρνας), Αραούχο (75’ Ανσαριφάρντ), Τσούμπερ.

Διαιτητής: Τσακαλίδης
Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Γεωργακόπουλος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook