Ανακοίνωση από τον Σπανό που βάλει κατά του Τσιώλη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι «κυανόλευκοι» έχουν τρομερά παράπονα από την διαιτησία του κ. Βοσκάκη, ενώ με αφορμή δηλώσεις του τεχνικού των Αρκάδων, αναφέρουν πως «είναι ο μοναδικός Έλληνας που δεν είδε κάτι επιλήψιμο και μεμπτό στο χθεσινό παιχνίδι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο λαλίστατος, όταν κερδίζει η ομάδα του, προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης που έχει να επιδείξει «τρομερές» επιτυχίες στην καριέρα του σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας (υποβιβασμοί Θρασύβουλου, Πανηλειακού, Ιωνικού και…παραλίγο φέτος του Άρη) και μοναδική αξιόλογη παρουσία του ήταν λόγω Μπέου στον Ολυμπιακό Βόλου, είναι πέρα από κάθε αμφιβολία, ο μοναδικός Έλληνας που δεν είδε κάτι επιλήψιμο και μεμπτό στο χθεσινό παιχνίδι.

Προφανώς δεν είδε, όσα είδε όλη η Ελλάδα και αδιάψευστος μάρτυρας είναι τηλεοπτικός φακός αλλά και η κριτική των παραγόντων της διαιτησίας, γιατί ίσως τον βολεύει κι έσωσε την καρέκλα του.

Πάγια θέση της ΠΑΕ Ατρόμητος είναι να μην εκδίδει ανακοινώσεις περί διαιτησίας για τη δημιουργία εντυπώσεων. Τις απόψεις της για το διαιτητή Βοσκάκη θα τις καταθέσει μέσω του προέδρου κ. Γιώργου Σπανού στα αρμόδια θεσμικά όργανα (πρόεδρος ΕΠΟ, ΚΕΔ)».