Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 2-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με ανατροπή η ομάδα της Αρκαδίας έφτασε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Στο 30ο λεπτό οι «πράσινοι» έφυγαν στην αντεπίθεση και την ώρα που ο Παλάσιος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τσιφτσή, ο Αργεντινός πάσαρε στον επερχόμενο Καρλίτος, ο οποίος σε κενή εστία σκόραρε, ανοίγοντας το σκορ για τους πράσινους με το 8ο φετινό του γκολ.

Πάντως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και προήλθε από το σημείο του πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Πούγγουρας (έκανε «τσαφ» και βρήκε τον Μπαράλες). Ο… παθών ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Μπρινιόλι (που πάντως έπεσε σωστά), ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 33’΄.

Μάλιστα οι Αρκάδες έφτασαν στην ανατροπή πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, καθώς στο 45′ ο Σίτο με γύρισμά του βρήκε τον Σονί, ο οποίος έκανε ανενόχλητος το 2-1 για το συγκρότημα του Ράσταβατς.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα, Σανταφέ, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο, Βαλιέντε, Κρέσπι (74′ Τιλίκα), Σίτο (87′ Ατιένθα), Σονί (74′ Ριέρα), Μπαράλες.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσεθ (75′ Χατζηθεοδωρίδης), Χουάνκαρ (46′ Κώτσιρας), Πούγγουρας, Σάρλια, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Βιτάλ (46′ Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης (86′ Mπουζούκης), Παλάσιος, Καρλίτος.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook