Αποκλεισμός στα πέναλτι για τον ΠΑΣ από την ΑΕΛ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Εκτός συνέχειας έμεινε στο Κύπελλο Ελλάδος και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που γνώρισε την ήττα με 3-1 από την ΑΕΛ στα πέναλτι. Η ομάδα της Ηπείρου “φωνάζει” για το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι.

Μετά τον Αστέρα Τρίπολης, αποκλείστηκε και η δεύτερη ομάδα της Super League 1 που αγωνίστηκε σήμερα στο Κύπελλο από ομάδα της SL2. Ο λόγος για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που στην κανονική διάρκεια ” ήρθε” ισόπαλος με 1-1 κόντρα στην ΑΕΛ εκτός έδρας και γνώρισε την ήττα με 3-1 στα πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 52′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαυριά, το οποίο προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του ΠΑΣ, καθώς ο Παπαπέτρου νόμιζε ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκαρντάφσκι, ενώ εκείνη είχε βρει στο πρόσωπό του, το οποίο και μάτωσε. Ο ΠΑΣ ισοφάρισε επίσης με πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκε η ΑΕΛ στο 60′, με τον Κάργα να σκοράρει.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι, με τους Ακούνια, Ηλιάδη και Κολομπίνο να ευστοχούν για την ΑΕΛ, ενώ τον Πίρσμαν να σκοράρει για τον ΠΑΣ. Η Λάρισα θα βρεθεί στην φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΑΕΛ (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Αμπάντ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Παπαγεωργίου Κ., Κολομπίνο, Νικολιάς (67’ Γιάκος), Όγκμποε (67’ Ακούνια), Μαυριάς (91’ Γλυνός), Μπαντιμπαγκά (106’ λ.τρ. Συμελίδης)

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Ρίζος (67’ Πίρσμαν), Παντελάκης, Κάργας, Σιόντης (84’ Μορέιρα), Καραχάλιος (91’ Λιάσος), Γκαρντάφσκι, Μίνα (46’ Σνάιντερ), Περέα, Μιλιντσεάνου (46’ Τριάδης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook