Με αρκετά προβλήματα η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Νέος πονοκέφαλος για τον Νίκο Καραγεωργίου αφού στο ήδη υπάρχον πρόβλημα του Σασιασβίλι ήρθε να προστεθεί και αυτό του Σαρρή που αισθανόταν βαρύ το πόδι του και χθες ακολούθησε και αυτός ατομικό πρόγραμμα.

Με δεδομένη την απουσία στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΟΦΗ του τιμωρημένου Χίμπλιγκερ, τα προβλήματα στην άμυνα του Εργοτέλη είναι σημαντικά και την τελευταία στιγμή θα κριθούν τα πάντα.

Η συμμετοχή του Σαρρή πάντως θεωρείται πολύ πιθανή ενώ του Γεωργιανού θα κριθεί την τελευταία στιγμή με το ιατρικό επιτελείο του Εργοτέλη να επιδίδεται σε ένα αγώνα δρόμου.

Χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, μετά το ρεπό της Δευτέρας. Το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις πίεσης με μπάλα σε μικρούς χώρους.

Ατομικό πρόγραμμα,όπως προαναφέραμε,ακολούθησαν οι Σασιασβίλι (ενοχλήσεις στο δικέφαλο), Σαρρής (ενοχλήσεις στο δικέφαλο). Μόνος του γυμνάστηκε προληπτικά ο Σέρτζιο Λεάλ. Ατομικό πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς ακολουθεί ο Σίλβα Τζούνιορ που ίσως προλάβει το Σαββατιάτικο ματς.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα στις 16.00.