Aπόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 2-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι της Ριζούπολης.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό, με τον Λιβάι Γκαρσιά να πιάνει κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Μάνταλου, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κότσαρη.

Στο 19ο λεπτό ο Απόλλων ισοφάρισε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε. Μετά από κεφαλιά του Τσιλούλη, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, με τον Φατιόν να τη στέλνει στα δίχτυα. Ο διαιτητής, Πινέιρο, όμως, ακύρωσε το τέρμα που πέτυχαν οι γηπεδούχοι για επιθετικό φάουλ στον πορτιέρο της «Ένωσης». Η φάση εξετάστηκε από το VAR και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή.

Πάντως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, καθώς στο 41ο λεπτό ο Ιωαννίδης σκόραρε με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μαρτίνες.

Στο 56ο λεπτό ο Σιμόες είχε δοκάρι σε κεφαλιά που έκανε μετά το κόρνερ του Μάνταλου, ενώ έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή με τον Παμλίδη να κάνει το 2-1 με κεφαλιά.

Απόλλων Σμύρνης Κότσαρης – Μπαξεβανιδης, Ντομίνγκες (31′ λ.τ Ντεντάκης), Άλβες, Τουτουαρίμα – Φατιον, Κάστρο – Τσιλουλης, Μαρτίνες (81΄Ματέι), Παμλιδης – Ιωαννίδης

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς – Ρότα (84′ Μισελέν), Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί (72′ Χατζησαφί), Σιμόες (84′ Σιμάνσκι), Λε Ταλέκ (66′ Λε Ταλέκ), Μάνταλος – Γκαρσία (72′ Άμραμπατ), Τσούμπερ, Αραούχο

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook