ΠΑΣ Γιάννινα: «Φιλική» πεντάρα με Μορέιρα επί του Αχέροντα Καναλακίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Αχέροντα Καναλακίου έδωσε την Τετάρτη ο ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας με 5-0.

Την ευκαιρία να αγωνιστούν και παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, έδωσε ο Ηρακλής Μεταξάς στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στο Πανηπειρωτικό.

Ο ΠΑΣ επικράτησε με 5-0 με τον Μορέιρα να είναι πρωταγωνιστής, καθώς σκόραρε δις και «έφτιαξε» και τα άλλα τρία γκολ της ομάδας του Ηρακλή Μεταξά.

Στο 43′ ο Παντελάκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά για να ακολουθήσουν τρία τέρματα από το 55′ έως το 69′ με τους Μίνα (πλασέ), Καραγιάννη (κεφαλιά) και Μορέιρα (σουτ) με το τελευταίο που έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο να διαμορφώνει το τελικό 5-0 στο 82′!

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Παντελάκης, Ρίζος, Καραχάλιος, Σιόντης, Τριάδης, Κύρκος, Μίνα, Μορέιρα.
Στον πάγκο: Αθανασίου, Κάργας, Πίρσμαν, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ,Μιλιντσεάνου,Ντομίνγκεθ.
ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Βαγγέλης Τζιάρρας): Πατσιούρας, Καπίας, Ντατίδης, Κωνσταντίνου, Παπανίκου,Εμβραίζογλου, Πότσης,Κωσταμένας, Νικολάου, Πόγιας, Ροβίνας.
Στον πάγκο: Βλάχος, Μπαλαούρας, Φράγκος, Θεοδωράκης, Σακκάς, Ζδράβος, Βασιλειάδης, Ζιάκας, Κυριάκης,Τσούτσης, Ροβίνας, Βέρμπης, Γεωργίου, Καραμποίκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook