Πρόβλημα με Αραούχο στην ΑΕΚ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο σέντερ φορ της ΑΕΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Συναγερμός με τον Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός αισθάνθηκε μια ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους στη σημερινή προπόνηση και ακολούθησε θεραπεία.

Ο στράικερ της Ένωσης ένιωσε ένα σφίξιμο και έκανε εξετάσεις, που δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, πέρα από μυϊκό σπασμό.

Παρόλα αυτά θα ακολουθήσει κανονικά θεραπεία μαζί με τον Στίβεν Τσούμπερ και η κατάσταση τους θα επανεξετάζεται καθημερινά για το ποτέ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι όλα είναι ανοιχτά για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι οι πιθανότητες να παίξουν είναι υπέρ τους. Το ιατρικό τιμ της Ενωσης από την άλλη θα κάνει τα πάντα με προσοχή καθώς ο χρόνος είναι επί του παρόντος σύμμαχος για την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση, ο Γιώργος Θεοχάρης έκανε επίσης ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook